22-23 вересня на базі спортивного комплексу «Мотор-Січ» м. Запоріжжя був проведений турнір з футзалу «Запорізька осінь 2020». Турнір був ініційований та проведений за підтримки адміністрації ПрАТ «Запорізькій електровозоремонтний завод», первинної профспілкової організації номінальних хазяїв турніру та адміністрацій та профспілок гостей. У гості до запорізьких колег завітали і наші хлопці. Всього у турнірі прийняло участь чотири команди: запорізького та львівського електровороземонтних заводів, київського електровагоноремонтного заводу та дніпропетровського тепловозоремонтного заводу.

Матчі проходили на сучасній арені спортивного комплексу «Мотор-Січ», яка бачила матчі різного рівня, в тому числі і міжнародні. Аматорським командам залізничників було приємно долучитися до ігор на цій арені та почувати себе на рівні з гравцями матчів ліги чемпіонів, першостей України та області.

Ігри проходили напружено, кожна команда була націлена виключно на перемогу, ніхто не грав на утримання рахунку. За результатами матчів кубок переможців турніру не покине Запоріжжя. Команда хазяїв, що виграла всі три матчі стала абсолютним переможцем турніру. Вітаємо колег та бажаємо подальших перемог та досягнень.

Даний турнір ще раз підкреслив важливість здорового способу життя, спорту, командної гри для перемоги не тільки на футбольному полі, а і на виробництві. Сподіваємося, що це не останнє змагання між підприємствами АТ «Укрзалізниця» і співпраця та кооперація будуть тільки поглиблюватися. Дякуємо нашим працівникам, які гідно виступили і привезли на підприємство кубок учасника змагань. Сподіваємося що їх приклад почне нову спортивну сторінку в історії заводу.

Склад нашої команди:

Бабенко І.С. – перший інженер із впровадження нової техніки і технології, Ігнатенко М.С. – заступник начальника електроапаратного цеху, Рибкін О.П. – інженер із зварювання конструкторсько-технологічного відділу, Шаля Є.І. – начальник дільниці механоскладального цеху, Завальний О.П. – майстер виробничої дільниці механоскладального цеху, Прокудін М.М. – інженер-технолог 1 кат. відділу підготовки ремонту, Каіра В.М. – слюсар-електрик з ремонту електроустаткування тепловозів електроапаратного цеху, Шрамко В.А. – фрезерувальник механоскладального цеху, Заїка О.С. – старший майстер електроапаратного цеху. Висловлюємо подяку первинній профспілковій організації та адміністрації ПрАТ «ДТРЗ» за допомогу в організації участі нашої команди у турнірі.