Ми вітаємо усіх працівників та ветеранів з яскравою подією для нашого підприємства – 137-й день народження! Бажаємо усім співробітникам прогресу в справах, розвитку і підкорення нових горизонтів, успіху, реалізації, удосконалення і задоволення від своєї праці, а також міцного здоров’я і гарного настрою.????

ДТРЗ запрошує усіх співробітників та усіх хто бажає завітати у музей історії, якій розташований на території заводу!

Почавши з 1884 року як головні паровозні майстерні Катерининської залізниці, у 1929 році майстерні вже були перейменовані в завод.

У 1965 році завод був перейменований з паровозоремонтного в тепловозоремонтний.

У березні 1995 року Верховна Рада України внесла завод до переліку підприємств, приватизація яких заборонена у зв’язку з їх загальнодержавним значенням.

У липні 1998 року завод був включений в перелік підприємств, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки України.

Зараз Дніпропетровський тепловозоремонтний завод спеціалізується на ремонті вантажних магістральних тепловозів серії 2ТЕ116, 2ТЕ10, маневрових ЧМЕ3, ТЕМ2, а також виготовленні понад 600 найменувань запасних частин.

Керівництво висловлює подяку та тверду впевненість, що колектив підприємства з честю впорається з викликами сьогодення і примножить славу заводу!